Reset Password

  • JACHTHUREN.NL ERVAAR HET WATER

Your search results

JACHTHUREN.NL
BEKIJK DE REVIEWS OVER ONZE JACHTVERHUUR

Schitterende ervaring!

5,0 rating
november 13, 2019

Het was een bijzondere belevenis om zonder vaarbewijs als eigen kapitein de grote rivieren en hun gigantische sluizen te kunnen er”varen”! We konden onze reis geheel zelf bepalen en kregen daarvoor waardevolle tips van de verhuurders. De Duo boot was uiterst betrouwbaar en van alle moderne gemakken voorzien, we voelden ons vanaf het begin er helemaal op thuis. Onderweg konden we familie uitnodigen voor een gezellig kopje koffie op “onze” boot, iets aparts ook voor hen! Al met al zonder meer een schitterende ervaring!
7 oktober 2019
Kornwestheim (bij Stuttgart)
Duitsland

Paul

Heerlijk weekend gehad!

5,0 rating
oktober 17, 2019

Eind september een lang weekend gaan varen op de sixto met 4 volwassenen en 2 kinderen. Heerlijk genoten!

Dimitri Verwaal

שייט מהמם

5,0 rating
oktober 12, 2019

שכרנו 8 חברים סירה אוקטו פליי בחודש אוקטובר 2019. הסירה מאובזרת
ומעולה . בעלי הבסיס ג’ינה ודיקו .מהממים שעזרו לנו בכל פניה בכל שעה תמיד .שרות 10
Prachtige cruise
We hebben in oktober 2019 met 8 leden van de Octo Fly-boot ingehuurd. De boot is volledig uitgerust
En uitstekend. De basiseigenaren Gina en haar man, van de geweldige mensen die ons altijd elk uur hielpen
Grabitz Tanya – Israel

גרביץ טניה

Zeer goed bevallen

5,0 rating
oktober 10, 2019

Heerlijk weekend gehad in September, nette boot met goede service. Echt een aanrader!

Rob

Lovely Holiday

5,0 rating
oktober 5, 2019

Our family had a wonderful holiday in perfect weather at the end of August. The boat was immaculate and well equipped. The team at Jachthuren were very helpful and helped us plan our route, to cater for the interests of all our family. Everyone was friendly along the route, the fortified towns are amazing and well preserved. I would recommend a holiday from Kerkdriel.
Niamh – UK

Niamh - UK

Tolle Basis in Kerkdriel !

5,0 rating
september 10, 2019

Wir haben von: 17/08/2019- bis: 31/08/2019 mit uns beiden gebucht das Estivale Duo “De Maastricht”.
Alles war sehr gut; Empfang auf der Basis, Bootsübergabe, Zustand des Bootes, Bootsausrüstung, Equipmentstatus, Rückgabe des Bootes.
Waren zwei tolle Wochen.
Ein Heckstrahlruder wäre super an diesem Boot.
Wir würden gerne wiederkommen!

Markus Baertschi (DE)

Thanks! Very Satisfied!

5,0 rating
september 2, 2019

We celebrated our boat holiday with 8 friends on Octo Fly de ‘Bois le Duc’. The Jachthuren team was very friendly and helpful. The boat, the equipment and the sailing instructions were very good.
We left Kerkdriel on August 24th. We have seen a lot in the Netherlands, nice towns, castles, museums etc this partly because of the extensive sailing routes that we had received from Jachthuren.nl
We are very satisfied and will certainly book more often!

Svetlana Zholnerchik from Moscow Russia

A very good service.

5,0 rating
juli 16, 2019

Me, my wife, and our friends, finished on Friday 12.7.19 a beautiful trip in Holland, from Kierkdriel – around Amsterdam – and back to Montfoort, on the Estivale Sixto. We would like to impress our great satisfaction from the service we have got from Gina and Dico Verwaal, and mr. Kaiss, who did the maximum they could to satisfy us in our journey. Thanks to them, everything became easier.
After sailing with “Nicols” several times, we can assure, that the new base in Kierkdriel can be a good example for a very good service.
Regard,

Amos Arbel

heerlijk ontspannen ontstressen

5,0 rating
juni 8, 2019

Zonder vaarbewijs heerlijk het water op en Nederland vanaf het water ontdekken. Wat is het mooi vanaf het water. Heerlijk jacht met, alles er op en er aan, lekker licht en brandschoon. Genoten!
Juni 2019. NL

Heemskerk

Erg goed

5,0 rating
maart 13, 2019

13 maart 2019 tijdens Carnaval gebruik gemaakt van jullie B&B aan boord van een gezellig schip. Kort maar erg lekker geslapen.

Maikel de Bruin

SUPER !!!

5,0 rating
januari 28, 2019

Wij hebben genoten! Wat een gezellig schip, prachtig uitzicht op een mooie locatie. Een compleet ingerichte boot, met keuken, gezellige salon, douche en een heerlijk bed met goede b&b.
Dit was een hele mooie verrassing voor mijn man! Bedankt dat we op uw jacht hebben mogen verblijven. Het was heel leuk! Theo en Theresa.

Theresa Giesen

Zeer tevreden

5,0 rating
augustus 9, 2019

Het was een geweldige vaarvakantie, we hebben genoten van de persoonlijke service.

Marko

Empfehlenswert

4,0 rating
april 29, 2019

Gutes und empfehlenswertes B&B auf dem Schiff.

Heide

Voortreffelijk

5,0 rating
april 16, 2019

16 april 2019 fantastisch genoten van uw B&B op het riante motorjacht.

Christian, Duitsland

Heerlijk

5,0 rating
april 12, 2019

Wij waren van 12-14 april in Kerkdriel Nederland. Wij vierden een fijne korte vakantie op het luxe motorjacht, Geweldig B&B adres!

Arben Halili, Duitsland

PLAATS ZELF EEN REVIEW

JACHT HUREN? BEKIJK ONZE LUXE BOTEN!