JACHTHUREN.NL ERVAAR HET WATER

Prijzen

2021

BEKIJK DE PRIJZEN

Prijzen

2022

BEKIJK DE PRIJZEN

WAT VERTELLEN ONZE GASTEN?

Iedereen moet kunnen genieten van een vaarvakantie: jong en oud, vriendengroepen en families en mensen met én zonder vaarbewijs

Met 8 vrienden op vaarweekend

Na een artikel in de Libelle besloten we, na de heftige Coronatijd,met vrienden een vaarweekend te organiseren. De bois le duc is een fantastische boot voor zo'n groep! We waren erg blij dat 1 van ons een vaarbewijs heeft. Superontvangst door Dico en Gina! Alles tiptop geregeld. Dank daarvoor!

Alco en Marleen Vermeer en de vriendengroep

september 27, 2021

würdest du es weiterempfehlen?

Urlaub mit den Flaggschiff Octo Fly Den HaagWas hältst du von der Reise Wir, das waren 8 Erwachsene und 2 Hunde, haben einen tollen Bootsurlaub mit der "Octo Fly Den Haag" erlebt. Die Einweisung war ausführlich, praktisch und nicht zu lang. Das Boot war in einem sehr guten Zustand, also wie auf der Homepage beschrieben. Die Wasserstraßen und die Yachthäfen waren allesamt empfehlenswert. Wir haben eine entspannte Zeit genossen und doch jeden Tag etwas Neues gesehen, erlebt und gelernt. Das Ganze wird von uns wiederholt werden, es warten noch weitere Ziele in den Niederlanden auf uns.

Michael Weber

augustus 2, 2021

SUPER ERVARING

Eerst een bed and breakfast, en nu een echte vaarvakantie, en wat een ervaring, de rust, de vriendelijkheid en het comfort van de Duo was fantastisch. Alles super goed geregeld, zonder stress een paar dagen weg. Geweldig!Genoten met een grote G.

Herman en Maria

april 27, 2021

GEWELDIG

Wat een feest was dat: een nachtje slapen met mijn kinderen op de prachtige en luxe boot, die van alle gemakken was voorzien. En dan na het ontbijt met een zeer bekwame en vriendelijke schipper nog een stuk varen over de Maas. Een absolute aanrader!

Richard

maart 29, 2021

TOLLE BASIS IN KERKDRIEL!

Wir haben von: 17/08/2019- bis: 31/08/2019 mit uns beiden gebucht das Estivale Duo “De Maastricht”. Alles war sehr gut; Empfang auf der Basis, Bootsübergabe, Zustand des Bootes, Bootsausrüstung, Equipmentstatus, Rückgabe des Bootes. Waren zwei tolle Wochen. Ein Heckstrahlruder wäre super an diesem Boot. Wir würden gerne wiederkommen!

MARKUS BAERTSCHI (DE)

november 13, 2019

THANKS! VERY SATISFIED!

We celebrated our boat holiday with 8 friends on Octo Fly de ‘Bois le Duc’. The Jachthuren team was very friendly and helpful. The boat, the equipment and the sailing instructions were very good. We left Kerkdriel on August 24th. We have seen a lot in the Netherlands, nice towns, castles, museums etc this partly because of the extensive sailing routes that we had received from Jachthuren.nl We are very satisfied and will certainly book more often!

Svetlana Zholnerchik (RUS)

september 2, 2019

SEHR GUT

Empfang auf der Basis: Sehr gut Bootsübergabe: Sehr gut Zustand des Bootes: Sehr gut Bootsausrüstung: Sehr gut Ausrüstungszustand: Sehr gut Rückgabe des Bootes: Sehr gut Insgesamt: Sehr zufrieden SIE UND JACHTHUREN / NICOLS Denkst du daran, wieder von Nicols zu mieten? Ja

THOMAS WEISSKOPF SCHWEIZ

november 13, 2019

Een aanrader

wij hebben einde oktober 2021 een aangename ervaring gehad in Kerkdriel. Een stipte en aangename ontvangst door Dico en Gina. Een degelijke begeleiding voor de start. De boot was helemaal in orde met alle comfort en luxe die je mag verwachten. We kregen hulp en advies bij de geplande route over de Maas naar 's Hertogenbosch enz. Kortom, een aanrader!

Robrecht Weyns

November 9, 2021

Hele leuke week gehad

Wij zijn met vier personen vijf dagen weggeweest en we hebben heel veel genoten van het varen.

Jesper offermans

Oktober 31, 2021

TOP VAKANTIE OP HET WATER GEHAD

Voor een tweede keer een luxe motorjacht gehuurd bij Jachthuren. Vorig jaar de Sixto en dit jaar de Octo. Wij hebben heerlijk genoten. Hele mooie boten voorzien alle comfort en luxe uitstraling. De boot zelf varen is ook heel goed te doen. Van begin tot eind heel hartelijke en snelle service ontvangen.

Xiomara

mei 9, 2021

HEERLIJK GENOTEN!

Heerlijk gevaren met ons gezin. We zijn helemaal tot rust gekomen. Wat een mooie jachten hebben ze en allemaal erg nieuw. Bedankt en zeker een aanrader voor iedereen.

Job Janssens

januari 19, 2021

SCHITTERENDE ERVAING!

Wij hebben genoten! Wat een gezellig schip, prachtig uitzicht op een mooie locatie. Een compleet ingerichte boot met keuken, gezellige salon, badkamer met douche en elektrisch toilet en een heerlijk bed met goede B&B service. Dit was een hele mooie verassing voor mijn man! Bedankt dat wij op uw jacht hebben mogen verblijven. Het was heel leuk!

ANONIEM

november 13, 2019

Toller Vermieter, erlebnisreiche Wasserlandschaft und super Betreung.

Nach den Corona Restriktion en haben wir uns riesig auf die Wohnbootferien gefreut. Wir haben ein modernes neues Boot erhalten und wurden zügig sowie ausführlich instruiert. Breists nach 2h sind wir losgefahren und haben eine sehr abwechslungsreiche Landschaft sowie passende Yachthäfen kennengelernt. Mit unvergesslichen Eindrücken und tollen Erlebnissen haben wir das Boot nach einer Woche wieder zurückgegeben. Wir können WOhnbootferein in der Niederlande nur empfehlen und freuen uns auf den nächsten Trip. Dem Jachthuren.nl Tema wünschen wir nach der harten Corona Zeit tolle Gäste und viel Erfolg.

Beat Küng

augustus 2, 2021

Fantastic Family Vacation

Our family vacation was fantastic. The boat (Den Haag) was clean, tidy, and well equipped, everything worked. The people from the company were friendly and helpful, every contact positive. The surroundings, the harbours and the old cities we passed through were interesting and worthwhile. We surely would recommend boattrips with Jachthuren.nl

Anette Vesterholm

juli 18, 2021

A VERY GOOD SERVICE

Me, my wife, and our friends, finished on Friday 12.7.19 a beautiful trip in Holland, from Kierkdriel – around Amsterdam – and back to Montfoort, on the Estivale Sixto. We would like to impress our great satisfaction from the service we have got from Gina and Dico Verwaal, and mr. Kaiss, who did the maximum they could to satisfy us in our journey. Thanks to them, everything became easier. After sailing with “Nicols” several times, we can assure, that the new base in Kierkdriel can be a good example for a very good service.

Amos Arbel

juli 16, 2019

Mit de DUO "Maastricht" in de Biesbosch

wir sind ab dem 28.08.2021 eine Woche mit dem Nicols Duo "Maastricht" unterwegs gewesen. Es hat uns super viel Spaß gemacht, mit dem wirklich toll ausgestatteten Houseboat 7 Tagen unterwegs gewesen zu sein. Durch Heck- und Bugstrahlruder war es ein Kinderspiel das Boot in den Zielhäfen "einzuparken"! Auch die Betreuung durch die Mitarbeiter war 1A!! Wir würden jederzeit wieder ein Boot dieser Firma mieten!!

René Jeursen

September 09, 2020

LOVELY HOLIDAY

Our family had a wonderful holiday in perfect weather at the end of August. The boat was immaculate and well equipped. The team at Jachthuren were very helpful and helped us plan our route, to cater for the interests of all our family. Everyone was friendly along the route, the fortified towns are amazing and well preserved. I would recommend a holiday from Kerkdriel.

NIAMH - UK

oktober 5, 2019

HEERLIJK WEEKEND GEHAD!

Heerlijk weekend gehad!

DIMITRI VERWAAL

oktober 17, 2019

ZEER GOED BEVALLEN

Heerlijk weekend gehad in september, nette boot met goede service. Echt een aanrader!

Rob

oktober 10, 2019

ZEER TEVREDEN

Het was een geweldige vaarvakantie, we hebben genoten van de persoonlijke service.

Marko

augustus 9, 2019

HEERLIJK ONSTAPNNEN ONTSTRESSEN

Zonder vaarbewijs heerlijk het water op en Nederland vanaf het water ontdekken. Wat is het mooi vanaf het water. Heerlijk jacht met, alles er op en er aan, lekker licht en brandschoon. Genoten!

Heemskerk

juni 8, 2019

ERG GOED

13 maart 2019 tijdens Carnaval gebruik gemaakt van jullie B&B aan boord van een gezellig schip. Kort maar erg lekker geslapen.

Maikel de Bruin

maart 13, 2019

SUPER!!!

Wij hebben genoten! Wat een gezellig schip, prachtig uitzicht op een mooie locatie. Een compleet ingerichte boot, met keuken, gezellige salon, douche en een heerlijk bed met goede b&b. Dit was een hele mooie verrassing voor mijn man! Bedankt dat we op uw jacht hebben mogen verblijven. Het was heel leuk! Theo en Theresa.

Theresa Giesen

januari 28, 2019

Meer reviews

JE BEOORDELING

review

SCHRIJF ZELF EEN REVIEW

Iedereen mag zijn eigen beleving verwoorden op onze review pagina. Geef je ongezoute mening en laat zien we aan de wereld wilt vertellen