JACHTHUREN.NL ERVAAR HET WATER

OVER
JACHTHUREN

Vanwege de groeiende vraag naar de mogelijkheid tot het huren van een motorjacht, is vanuit bootbemiddeling.nl het idee ontstaan voor jachthuren.nl. Daarmee is het nu voor iedere watersportliefhebber mogelijk om te kunnen genieten van het water: jong en oud, vriendengroepen en families en mensen met én zonder vaarbewijs. Vanaf de jachthaven van Gent Watersport in Kerkdriel ontdekt u het hele land via de mooiste vaarroutes.

KAPITEIN VAN
EIGEN KOERS

Een bootvakantie is bij jachthuren.nl niet alleen toegankelijk voor waterliefhebbers met een vaarbewijs, ook zónder vaarbewijs mogen en kunnen onze boten eenvoudig worden bestuurd. De uitgebreide vloot biedt voor ieder reisgezelschap een geschikte boot: voor 4, 6, 8 of 10 personen. De boten zijn voorzien van een heerlijk terras, een luxe keuken, een gezellige leefruimte en een fijne badkamer. U bent dus van alle gemakken voorzien.

Jachthuren.nl werkt samen met het Franse bedrijf Nicols, de grootste fabrikant en verhuurder van rivierboten. Naast vaarvakanties in Nederland, kunt u voor boten en de meest prachtige vaarroutes in Frankrijk, Duitsland, Hongarije en Portugal ook bij ons terecht.

map

THUISHAVEN IN
KERKDRIEL

De thuishaven van onze zes gloednieuwe huurschepen is jachthaven de Gent Watersport in Kerkdriel. Uw reis start dus bijna altijd in dit karakteristieke dorp middenin de Betuwe. Vanuit daar kunt u kiezen voor:

  • Een uitgebreide route met ruimte voor extra uitstapjes
  • Een retour naar Kerkdriel
  • Een enkele reis

Uw reis kan naar eigen wens worden samengesteld. Wissel het varen bijvoorbeeld af met tijd om te zwemmen, een fietstocht over de dijken, een ochtend vissen óf een bezoek aan een van de stadjes aan de oevers van de waterwegen. Zo ontdekt u Nederland vanaf het water; van Kerkdriel tot Amsterdam en zuidwaarts richting Maastricht.

OVERNACHTEN

Vanaf oktober tot en met maart kunt u bij jachthuren.nl tevens terecht voor een B&B service. Boek uw luxe appartement op het water voor 2 tot 10 personen – voorzien van alle gemakken – voor één nacht of voor een langere periode.

BOEK DIRECT arrow

KLANTEN
VERTELLEN

Iedereen moet kunnen genieten van een vaarvakantie: jong en oud, vriendengroepen en families en mensen met én zonder vaarbewijs.

quote up

Eind september een lang weekend gaan varen op de sixto met 4 volwassenen en 2 kinderen. Heerlijk genoten!

quote down
DIMITRI VERWAAL

Sixto

quote up

Our family had a wonderful holiday in perfect weather at the end of August. The boat was immaculate and well equipped. The team at Jachthuren were very helpful and helped us plan our route, to cater for the interests of all our family. Everyone was friendly along the route, the fortified towns are amazing and well preserved. I would recommend a holiday from Kerkdriel.

quote down
NIAMH
quote up

Me, my wife, and our friends, finished on Friday 12.7.19 a beautiful trip in Holland, from Kierkdriel – around Amsterdam – and back to Montfoort, on the Estivale Sixto. We would like to impress our great satisfaction from the service we have got from Gina and Dico Verwaal, and mr. Kaiss, who did the maximum they could to satisfy us in our journey. Thanks to them, everything became easier.

quote down
AMOS ARBEL

Sixto

quote up

Zonder vaarbewijs heerlijk het water op en Nederland vanaf het water ontdekken. Wat is het mooi vanaf het water. Heerlijk jacht met, alles er op en er aan, lekker licht en brandschoon. Genoten!

quote down
HEEMSKERK
quote up

Wij hebben genoten! Wat een gezellig schip, prachtig uitzicht op een mooie locatie. Een compleet ingerichte boot, met keuken, gezellige salon, douche en een heerlijk bed met goede b&b. Dit was een hele mooie verrassing voor mijn man! Bedankt dat we op uw jacht hebben mogen verblijven. Het was heel leuk! Theo en Theresa.

quote down
THERESA GIESEN

LAST-MINUTE'S !

JULI AANBIEDINGEN !

NIEUWE CRUISES !

Prijzen

2024