Reset Password

  • JACHTHUREN.NL ERVAAR HET WATER

JACHTHUREN.NL
VEROVERT DE NEDERLANDSE WATEREN!

Vanwege de groeiende vraag naar de mogelijkheid tot het huren van een motorjacht, is vanuit bootbemiddeling.nl het idee ontstaan voor jachthuren.nl. Daarmee is het nu voor iedere watersportliefhebber mogelijk om te kunnen genieten van het water: jong en oud, vriendengroepen en families en mensen met én zonder vaarbewijs. Vanaf de jachthaven van Gent Watersport in Kerkdriel ontdekt u het hele land via de mooiste vaarroutes.

Jachthuren.nl in Kerkdriel beantwoordt samen met Nicols ook de steeds groter wordende behoefte aan vaarvakanties.

DICO-GINA2

Ontdek Nederland via de mooiste vaarroutes eens vanaf het water. Zowel op cultureel, gastronomisch als sportief vlak. En… ook zonder vaarbewijs!

KAPITEIN VAN EIGEN KOERS

Een bootvakantie is bij jachthuren.nl niet alleen toegankelijk voor waterliefhebbers met een vaarbewijs, ook zónder vaarbewijs mogen en kunnen onze boten eenvoudig worden bestuurd. De uitgebreide vloot biedt voor ieder reisgezelschap een geschikte boot: voor 4, 6, 8 of 10 personen. De boten zijn voorzien van een heerlijk terras, een luxe keuken, een gezellige leefruimte en een fijne badkamer. U bent dus van alle gemakken voorzien.

Jachthuren.nl werkt samen met het Franse bedrijf Nicols, de grootste fabrikant en verhuurder van rivierboten. Naast vaarvakanties in Nederland, kunt u voor boten en de meest prachtige vaarroutes in Frankrijk, Duitsland, Hongarije en Portugal ook bij ons terecht.

THUISHAVEN IN KERKDRIEL

De thuishaven van onze zes gloednieuwe huurschepen is jachthaven de Gent Watersport in Kerkdriel. Uw reis start dus altijd in dit karakteristieke dorp middenin de Betuwe. Vanuit daar kunt u kiezen voor:

  • Een enkele reis
  • Een retour naar Kerkdriel
  • Een uitgebreide route met ruimte voor extra uitstapjes

Uw reis kan naar eigen wens worden samengesteld. Wissel het varen bijvoorbeeld af met tijd om te zwemmen, een fietstocht over de dijken, een ochtend vissen óf een bezoek aan een van de stadjes aan de oevers van de waterwegen. Zo ontdekt u Nederland vanaf het water; van Kerkdriel tot Amsterdam en zuidwaarts richting Maastricht.

OVERNACHTEN

Vanaf oktober tot en met maart kunt u bij jachthuren.nl tevens terecht voor een B&B service. Boek uw luxe appartement op het water voor 2 tot 10 personen – voorzien van alle gemakken – voor één nacht of voor een langere periode.

Meer informatie over B&B service?

JACHT HUREN? BEKIJK ONZE LUXE BOTEN!