Reset Password

  • JACHTHUREN.NL ERVAAR HET WATER

Your search results

JACHTHUREN.NL
BEKIJK DE REVIEWS OVER ONZE JACHTVERHUUR

A very good service.

5,0 rating
juli 16, 2019

Me, my wife, and our friends, finished on Friday 12.7.19 a beautiful trip in Holland, from Kierkdriel – around Amsterdam – and back to Montfoort, on the Estivale Sixto. We would like to impress our great satisfaction from the service we have got from Gina and Dico Verwaal, and mr. Kaiss, who did the maximum they could to satisfy us in our journey. Thanks to them, everything became easier.
After sailing with “Nicols” several times, we can assure, that the new base in Kierkdriel can be a good example for a very good service.
Regard,

Amos Arbel

Erg goed

5,0 rating
maart 13, 2019

13 maart 2019 tijdens Carnaval gebruik gemaakt van jullie B&B aan boord van een gezellig schip. Kort maar erg lekker geslapen.

Maikel de Bruin

SUPER !!!

5,0 rating
januari 28, 2019

Wij hebben genoten! Wat een gezellig schip, prachtig uitzicht op een mooie locatie. Een compleet ingerichte boot, met keuken, gezellige salon, douche en een heerlijk bed met goede b&b.
Dit was een hele mooie verrassing voor mijn man!

Theresa Giesen

Zeer tevreden

5,0 rating
augustus 9, 2019

Het was een geweldige vaarvakantie, we hebben genoten van de persoonlijke service.

Marko

Empfehlenswert

4,0 rating
april 29, 2019

Gutes und empfehlenswertes B&B auf dem Schiff.

Heide

Voortreffelijk

5,0 rating
april 16, 2019

16 april 2019 fantastisch genoten van uw B&B op het riante motorjacht.

Christian, Duitsland

Heerlijk

5,0 rating
april 12, 2019

Wij waren van 12-14 april in Kerkdriel Nederland. Wij vierden een fijne korte vakantie op het luxe motorjacht, Geweldig B&B adres!

Arben Halili, Duitsland

PLAATS ZELF EEN REVIEW

JACHT HUREN? BEKIJK ONZE LUXE BOTEN!